Reggeli

Chia puding fehérjével

Ez a chia puding szerintem reggelire és desszertnek is tökéletes, ráadásul sikerült egy makrotápanyagokban kerek étkezést alkotni vele. Érdemes fogyasztás előtt pár órával előkészíteni és alaposan lehűteni!

Tovább olvasom »
tejberizs

Rizspohárkrém

Egy egyszerű rizspohárkrém is lehet igazán finom! Rengeteg módon variálható különböző gyümölcsökkel. Fogyaszthatod reggeliként, desszertként, de magaddal is tudod vinni és útközben elfogyasztani.

Tovább olvasom »

Karamellás chia puding

Reggeliként és nassolnivalóként is fogyaszthatod ezt a chia pudingot. Variálhatod gyümölcsökkel, de készíthetsz hozzá a recept alapján tejmentes karamella öntetet is.

Tovább olvasom »

Zabpalacsinta

Könnyen variálható recept, készítheted sós vagy édes töltelékkel is. Légy kreatív és kísérletezz többféle töltelékkel is!

Tovább olvasom »

Overnight oat

Az egyik legegyszerűbb reggeli variáció, nem utolsósorban kiválóan szállítható is ezért, ha valahova menned kell bedobod a táskádba és viszed. Délig, kora délutánig simán kitart hűtés nélkül is.

Tovább olvasom »

Tepertőkrém

A tepertőt magam szoktam készíteni, de mindenki csak addig szereti nálunk, amíg friss és ropogós. Ha elkezd megszikkadni akkor töpörtyűkrémmé szoktam varázsolni, mert így elfogy a maradék is könnyedén.

Tovább olvasom »

Májkrém

A májnak, ha friss szerencsére alacsony a hisztamintartalma, mielőtt bárki megijedne a fogyasztásától. Készülhet csirke-, kacsa- vagy liba májból is akár.

Tovább olvasom »

Tojáskrém

A tojás rendkívül gazdag kolin forrás, amelyre nagy szükségünk van a szerveztünk számos funkciójának fenntartásában.

Tovább olvasom »

Tatárbeefsteak

A tatárbeefsteak megosztó étel, mert valaki egyáltalán nem tudja elképzelni, hogy nyers húst egyen, pedig rendkívül tápanyagdús minden egyéb sütéskor keletkező károsanyag nélkül.

Tovább olvasom »