Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelésnél csomagpontra!

Termékek

Szállítási információk

Csomagfeladás heti 1-szer keddenként!

Kapcsolat

hello@hisztaminmentes.hu

Partner webshopok

Kattints ide kedvezményes ajánlatokért!

Innen komolyan bármit ehetek?

A Hisztaminmentes weboldalon olyan termékeket és recepteket válogattunk össze, amelyek legnagyobb része valóban hisztaminszegény, emelett ökológiai gazdálkodásból származik, mert valljuk, hogy ez egy fontos tényezője a hisztamindiétának

Szigorú hisztaminszegény diéta követése hosszútávon nem javasolt, ennek megfelelően igyekeztünk kialakítani a recepteket, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt kezdő és haladó diétázó is. 

A webshopban kapható termékek egy része folyamatos fogyasztásra is megfelelő hisztaminintolerancia esetén, de olyanokat is felvettünk a kínálatba, amelyek véleményünk szerint inkább alkalomadtán például születésnapkor, baráti összejöveteleken és különleges alkalmakkor lehet jó helyettesítője egy kevésbé egészséges desszertnek. 

Tudjuk mennyire idegesítő úgy vásárolni, hogy az adalékanyagok miatt kell órákig böngészni a címkét, ráadásul a fele beazonosíthatatlan, hogy mit is takar valójában. A Hisztaminmentes.hu termékei minimális adalékanyagot tartalmaznak és a nagy részük hisztaminintolerancia esetén sem okoz panaszt! 

Tovább a receptekhez

Tócsni

Ideális recept kezdőknek, mert kevés összetevőt tartalmaz és kimondottan hisztaminszegény zöldségekből készül.

Tovább olvasom »