Keresés

Naturmind Himalaya só 1 kg, finom fehér

Jódozatlan, fehér, finomszemű himalaya só.

Kiszerelés: 1kg

 

 

690 Ft

3 készleten

Naturmind Himalaya só 1 kg, finom fehér

Leírás

A Himalaya só Pakistan Punjab régiójából származik. Mai napig nagyrészt kézzel bányásszák és csupán minimális feldolgozáson megy keresztül. Nem adnak hozzá adalékanyagokat és színét a benne található ásványi anyagoknak köszönheti, nem mesterséges színezéknek.

Jelentőség, hatás:

A konyhasóhoz hasonlóan főleg nátrium-kloridból áll (98%), de ezen kívül tartalmaz számos más ásványi anyagot is. Ez ugyan vonzónak tűnhet, de ha figyelembe vesszük, mennyire kis mennyiséget használunk kézi sózásra, az így bevitt ásványi anyagok mennyisége szinte egyenlő a nullával.

Azoknak, akiknek egészségügyi probléma miatt ügyelniük kell a sóbevitelükre, Himalaya sóból sem fogyaszthatnak mértéktelenül, illetve akinek orvosa jódozott konyhasót ajánlott, inkább azt válassza, hiszen a Himalaya só nem tartalmaz jódot (vagy más forrásból kell fedeznie a napi jódbevitelét).

Felhasználása is megegyezik a közönséges konyhasóéval, nincs semmilyen mellékíze, hasonlóképpen oldódik. Táplálkozási célokon kívül is használható, például fürdősó keverékekben is előfordul Himalaya só.

Összetevők: halit só

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 0 kJ / 0 kcal
Zsír: 0 g
– amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 0 g
– amelyből cukor: 0 g
Rost: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 98 g

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

Származási ország: Pakisztán.

További információk

Tömeg 1 kg

Termékeinket GLS-el, Foxposttal vagy MPL-el szállítjuk hozzád.  A kiszállítás ideje 2-6 munkanap. 

  • Házhozszállítás MPL-el: 1990,-
  • Házhozszállítás GLS-el: 1990,-
  • GLS csomagpontra: 1350,-
  • Foxpost automatába: 1350,-
  • MPL automatába: 1590,-
  • Utánvétkezelés díja: 790,- 

 

Ingyenes szállítás: 

  • Csomagautomatába, csomagpontra 25.000 Ft felett

Hisztaminbarát konyha

tanfolyam

A hisztaminszegény diéta a többi ételintolerancia diétájához képest jóval bonyolultabb.

Jelentkezz szeptember 22-ig!