Termék részletes leírása
Ellensúlyozhatja a gyomorban létrejövő Helicobacter pylori túlsúlyt.
Európában is egyedülálló módon a L. rhamnosus jótékony baktérium az ún. VPro® 5 technológiának köszönhetően egy öt rétegű mikrokapszulába zárva sértetlenül jut el rendeltetési helyére. A speciális Lactobacillus rhamnosus CCFM1119 mögött álló szabadalom és az egyedülálló mikrokapszulázott előállítási módszer szavatolja hatékonyságát és előnyét számos hazai élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítővel szemben.
A CCFM1119-es törzsről tudományos szempontból
A mikrobiommal kapcsolatos kutatások lehetővé tették, hogy egyes nemzetközi cégek olyan jótékony törzseket fejlesszenek ki, amelyek vagy bizonyos megbetegedések esetén alkalmazhatóak specifikus kiegészítőként az életminőség javítása érdekében vagy magát a betegséget okozó kórokozókkal szemben lépnek fel. Alapvetően maga az egészséges és ép mikrobiom is egyfajta védőpajzs, mely kordában tartja a bélrendszerben a patogén törzseket, táplálja és segíti a bélnyálkahártya egészséges működését, barrier funkciójának fenntartását, ezáltal számos akut és krónikus elváltozástól óv meg minket. Egy ilyen klinikai vizsgálattal is rendelkező fejlesztés a Lactobacillus rhamnosus CCFM1119 jótékony baktérium, melyet kifejezetten a H. pylori eltolódás miatt kialakult tápcsatornai tünetek mérséklésére és a Helicobacter pylori számának csökkentésére hoztak létre.
Az anti-Helicobacter pylori hatású speciális L. rhamnosus a VPro® 5 gyártási technológiának köszönhetően a gyomor erősen savas közegében is ki tudja fejteni áldásos hatásait. A lactobacillus olyan anyagokat termel, melyek gátolják a H. pylori megtapadását a gyomor- és bélfalon, akadályozva ezzel a kolonizációját, túlszaporodását a gasztrointesztinumban. Jól ismert tény, hogy a H. pylori egyensúly megbomlása, a baktérium fokozott működése számos krónikus gyomorbántalom közvetlen oka. A kutatás során kiderült, hogy a H. pylori szabályozásán keresztül a komplett bélflóra egyensúlyra is képes hatás gyakorolni a L. rhamnosus erre a célra kifejlesztett változata (kedvezően befolyásolta a Parasutterella, a Lachnospiraceae, valamint a Erysipelotrichaeae törzsek számának alakulását). A vizsgálat során 10 milliárdos csíraszámban 4 héten keresztül napi szinten alkalmazva szignifikánsan javította a panaszos emberek életminőségét, közérzetét gyomorfekély, gastritis és egyéb krónikus gyomorbántalmak esetén.
Az L. rhamnosus CCFM1119® PLUS előnyei
- Szabadalommal védett speciális L. rhamnosus jótékony baktériumot tartalmaz
- VPro® 5 gyártási technológia révén a lehető legmagasabb arányban hasznosulnak a jótékony baktériumok
- GMP minősítésű üzemben előállított magyar étrend-kiegészítő
- Kiváló minőségű GOS (galakto-oligoszacharid) rostokat is tartalmaz
- A gyártási folyamat során előforduló keresztszennyeződésektől mentes, azaz adalékanyag-, glutén-, hozzáadott cukor-, laktóz-, GMO-, kukorica-, szója-, tejfehérje-, színezékektől mentes készítmény
- Hisztamin intoleranciával élők is fogyaszthatják
Összetevők: Lactobacillus rhamnosus, GOS (galakto-oligoszacharid rostok), HPMC cellulóz kapszulahéj (gyomorsaválló)
Aktív összetevők | 1 kapszulában C.F.U. |
Lactobacillus rhamnosus | 10 milliárd |
GOS (galakto-oligoszacharid) | 280 mg |
C.F.U.: az élő baktériumok mennyisége
- Kiszerelés: 60 db kapszula
- Alkalmazás: Napi 1 kapszula (négy héten át majd két, három hét szünet után ismételhető a kúra igény szerint). A napi adagot ne lépje túl!
- Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve, gyermekek elől gondosan elzárva
OGYÉI notifikációs szám: 31087/2023
A termék étrend-kiegészítő, mely nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Értékelések
There are no reviews yet