GAL Glicin 500g

Optimális vércukorszint, fiatal bőr, pihentető alvás; a glicin természetesen és egészségesen édesít.

Kiszerelés: 500g

Gyártó: GAL

4.190 Ft

1 készleten

GAL Glicin 500g

Leírás

Gal Glicin 500g

A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg a kollagénben. Mellékíz mentes édes íze miatt ételek/italok édesítésére is alkalmas. Hőálló, így süteményekbe és forró italokba is alkalmazható. Édessége kb a normál kristálycukoréval megegyező.

A glicin a kollagén típusú fehérjékben legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav. Más fehérjeforrásokban csak kis mennyiségben fordul elő. Manapság sokkal kevesebb kollagén típusú fehérjét fogyasztunk mint őseink, hiszen a körömpörkölt, csontlé, kocsonya, pacal és hasonló ételek nem túl divatosak már. Jelentősen eltolódott tehát a fehérjebevitelünkből származó aminosavak aránya. (Például csökkent a glicin a többihez képest.) Evolúciónk során nem ez volt a jellemző, így felmerül a gyanú, hogy ennek káros következményei lehetnek. A glicinpótlás előnyös hatásai is ezt a sejtést erősítik.

Adagolás: Elalvás előtt 1-2dl langyos folyadékban (pl vízben) oldjon fel 1 púpos teáskanálnyit és lassan kortyolgassa el vagy víz nélkül szopogassa el. Javasolt étkezések után is egy keveset (1 csapott teáskanálnyit vagy 1 mokkáskanálnyit ) elfogyasztani, ha étkezésünkben nem voltak kollagén típusú fehérjék. Így az étkezés után fogyasztott glicin segíti a táplálkozással elfogyasztott aminosavak arányának kiegyensúlyozását. Kávéba vagy bármilyen folyadékba elkeverhető, süteményekbe is süthető. Kellemes, mellékízmentes édes íze van (azonban ha a port vesszük a szánkba közvetlenül, akkor az már-már kellemetlenül édes).

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

További információk

Tömeg 0,52 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Legújabb receptek

Sült kacsacomb

Kezdő Hozzávalók: – 4 db kacsacomb – só – fehérbors Nyomtatás Elkészítés 1.)  A kacsacombokat megtisztítom a maradék tolltól ha van rajta. 2.) Alaposan bedörzsölöm

Tovább olvasom »

Házi levesfűszer

Nem találsz olyan ételízesítőt, amiben minden összetevő passzolna az egyéni érzékenységeidhez igazítva? Készítsd el saját magadnak!

Tovább olvasom »

Gulyásleves hisztaminszegényen

A gulyáslevest sokszor éri a vád miszerint hisztaminérzékeny nem eheti. Ez teljesen hamis, csak kisebb változtatásokra van szükség, de a végeredmény ugyanolyan ízvilág lesz, mint az eredeti.

Tovább olvasom »

Uborkasaláta

A sima zöldpalackos ecetesszencia a hisztaminos táblázat szerint 0-ás kódú, kezdők is fogyaszthatják. Ha te mégsem bírod a receptben találsz alternatívákat rá!

Tovább olvasom »
0
    0
    Kosaram
    A kosarad üres
      Kupon hozzáadása