Leírás
Hisztaminbarát konyha kezdőknek – hisztaminintolerancia szakácskönyv
Heiduk-Szabó Csilla vagyok, természetgyógyász-fitoterapeuta, epigenetikai szakértő, a hisztamin.info és a hisztaminmentes.hu weboldalak írója. Évente több száz hisztaminérzékeny fordul hozzám segítségért, ezért óriási tapasztalattal rendelkezem a hisztaminózis kezelésében. Mivel saját magam is hisztaminintoleráns vagyok, pontosan tudom, milyen, amikor valaki hirtelen szembe találja magát egy végeláthatatlannak tűnő tiltólistával. Ezzel a könyvvel szeretném megmutatni neked is, hogy bár elsőre rémisztőnek tűnik, de a hisztamindiéta egyáltalán nem kell, hogy egyoldalú és unalmas legyen.
A könyvben 60 darab receptet találsz, amelyek kimondottan a diéta kezdeti szakaszában nyújtanak segítséget.
A receptek nem tartalmaznak egzotikus és beszerezhetetlen összetevőket. Nem az volt a célom, hogy mesterszakács légy, és órákon keresztül a konyhában kelljen ácsorognod mire megfőzöd a vacsorát.
Egyszerű recepteken keresztül segítek megérteni, hogy mit mivel tudsz helyettesíteni. A hisztaminintolerancia receptkönyvben leginkább a magyar konyha ételeivel fogsz találkozni, de „hisztaminmentesített” változatban.
A könyv kezdő hisztaminosként nagy segítséget jelent, hogy a hisztamin diétát – a benne lévő receptek segítségével – betarthassuk, és tünetmentes életet élhessünk.
Nagyon nagy örömmel lapozgatom nagyon tetszik
Jó receptek vannak benne, azért csak 4 csillag, mert párról már az elején láttam, hogy nagyjából soha sem fogom elkészíteni az összetevők láttán.
Megszűnt az állandó görcs,hogy jaj, mit eszek holnap, sokkal változatosabb lett az étrendem!
Nagyon-nagyon kiváló