Leírás
Hisztaminbarát konyha haladóknak – hisztaminintolerancia szakácskönyv
Hisztaminintoleránsként a hisztamindiétát érdemes három szakaszra bontani.
A hisztaminszegény étrend kezdeti szakaszában a hisztamint tartalmazó ételeket szükséges korlátozni, később azonban fontos, hogy bővítsük az ételeink körét, és fogyasszunk magasabb hisztamintartalmú ételeket is.
A Hisztaminbarát konyha haladó részében már a magasabb hisztamintartalmú ételek visszavezetéséhez találsz tippeket és recepteket, amelyek a hisztamindiéta második és harmadik szakaszában lesznek nagy hasznodra. Míg a kezdő receptekben az élelmiszerek eliminációjára törekedtünk, ez a könyv már az étrended kibővítésében nyújt segítséget.
A könyvben 63 darab recept található, amelyek továbbra sem tartalmaznak glutént, tojásfehérjét, élesztőt, szóját és adalékanyagokat tartalmazó termékeket, hozzávalókat. Az ételek cukormentesen és tejmentesen is elkészíthetőek.
Értékelések
There are no reviews yet