
Pisztáciás gyümölcsös sütemény
Hozzávalók:
- 50 g pisztáciavaj
- 50 g kókuszjoghurt (pl.: Dm Bio kókuszjoghurt)
- 150 ml növényi tej
- 1 zacskó Bauck gyors gyümölcsös sütemény lisztkeverék
- gyümölcs ízlés szerint (én egy zöldalmát használtam, de lehet áfonya, barack, meggy is)
- aprított pisztácia

Elkészítés
1.) A dobozban található lisztkeverékek közül egyet tegyél egy tálba.
2.) Add hozzá a pisztáciakrémet, a kókuszjoghurtot és a növényi tejet.
3.) A összetevőket határozott mozdulatokkal keverd csomómentesre.
4.) Egy 26 cm-es tortaformát zsírozz ki vagy béleld ki sütőpapírral és öntsd bele a masszát.
5.) A tetejére helyezd el a választott gyümölcsöket és szórd meg aprított pisztáciával. A pisztáciát elhagyhatod, de szerintem nagyon finom ahogy ropog a tetején.
6.) Helyezd a sütőbe 180 fokra, alsó-felső sütésre 45 percre.
7.) Ha aranybarnára sült vedd ki, és hagyd kihűlni mielőtt felszeletelnéd.





