Rapunzel bourbon vaníliáscukor bio

(1 vásárlói értékelés)

A Rapadura teljes nádcukrot kellemes, enyhén karamelles íz jellemzi. Ajánljuk süteményekbe, gyümölcssaláták, desszertek ízesítésére.

Összetétel: barna nádcukor*, bourbon vaníliapor* (6%)
*= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Gyártó: Rapunzel

Kiszerelés: 4 x 8 g

1.910 Ft

12 készleten

Rapunzel bourbon vaníliáscukor bio

Leírás

Rapunzel bourbon vaníliáscukor bio 4x8g

Cristallino nádcukor finom bourbon vaníliával keverve. A valódi bourbon vaníliát a fűszerek királynőjének tartják. A természetes ízspektrum csodálatos gazdagsága teszi egyedivé. A Cristallino nádcukor kellemesen enyhe ízű, fair kereskedelemből származik a Rapunzel paraguayi HAND IN HAND partnereitől. Használd ezt a keveréket édes ételek finomítására, hogy csodálatosan harmonikus vanília aromát kapjanak.

Összetétel: nyers cristallino nádcukor*, bourbon vaníliapor* (7%)
*= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
Ellenőrizte: DE-ÖKO-001

Ajánljuk süteményekbe, gyümölcssaláták, desszertek ízesítésére.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia:  1658 kJ / 390 kcal
Zsír:  0,2 g
 amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát:  96 g
 amelyből cukrok: 96 g
Rost 1,5 g
Fehérje:  0,3 g
‹ 0,01 g

Hűvös, száraz helyen tárolandó.

Származási hely: EU-n kívüli mezőgazdaság

Gyártó: Rapunzel

Kiszerelés: 4 x 8 g

További információk

Tömeg 0,009 kg
Allergén információk

gluténmentes, hisztaminszegény, tejfehérjementes, vegán

Rapunzel bourbon vaníliáscukor bio termékről 1 értékelés

  1. Györgyi (megerősített tulajdonos)

    Igazi íz!!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Legújabb receptek

Sült kacsacomb

Kezdő Hozzávalók: – 4 db kacsacomb – só – fehérbors Nyomtatás Elkészítés 1.)  A kacsacombokat megtisztítom a maradék tolltól ha van rajta. 2.) Alaposan bedörzsölöm

Tovább olvasom »

Házi levesfűszer

Nem találsz olyan ételízesítőt, amiben minden összetevő passzolna az egyéni érzékenységeidhez igazítva? Készítsd el saját magadnak!

Tovább olvasom »

Gulyásleves hisztaminszegényen

A gulyáslevest sokszor éri a vád miszerint hisztaminérzékeny nem eheti. Ez teljesen hamis, csak kisebb változtatásokra van szükség, de a végeredmény ugyanolyan ízvilág lesz, mint az eredeti.

Tovább olvasom »

Uborkasaláta

A sima zöldpalackos ecetesszencia a hisztaminos táblázat szerint 0-ás kódú, kezdők is fogyaszthatják. Ha te mégsem bírod a receptben találsz alternatívákat rá!

Tovább olvasom »
0
    0
    Kosaram
    A kosarad üres
      Kupon hozzáadása