Leírás
A Byodo sütőolaj tiszta, magas olajsav tartalmú napraforgómagból készül. Előállítási módjának köszönhetően főzéskor hevíthető, enyhe ízét és szép színét megtartja. Felhasználása sokoldalú, legyen szó akár húsokról, zöldségek pirításáról, finom sütemények sütéséről. Az egészséges konyha nélkülözhetetlen eleme.
Házi majonéz készítéséhez a legjobb választás.
Miért jobb a magas olajsavas napraforgóolaj, mint a hagyományos?
-
Hőállóbb, így magasabb hőmérsékleten is biztonságosan használható sütéshez, pirításhoz.
-
Stabilabb szerkezetű, ezért kevésbé oxidálódik, lassabban avasodik – tovább eltartható.
-
Gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, ami kedvezően hat a koleszterinszintre és a szív egészségére.
-
Semleges ízű, így bármilyen ételhez tökéletesen illik, anélkül, hogy elnyomná az alapanyagok ízét.
Byodo Bio Napraforgóolaj előnyei:
-
100% bio minőség, adalékanyagoktól mentes
-
Kíméletesen eljárással készül, megőrzi értékes zsírsavprofilját
-
Magas füstpont (~210°C), így ideális sütéshez és grillezéshez is
-
Fenntartható és etikus gyártás Németországból
Felhasználási javaslat:
Használhatod melegkonyhai ételekhez, sült zöldségekhez, húsokhoz, pácokhoz vagy akár salátákhoz is – amikor semleges ízre, de megbízható stabilitásra van szükséged.
Jánosné Mikula (megerősített tulajdonos) –
Ebből is többször rendeltem, elégedett vagyok.
Orsolya Némethné Sallós (megerősített tulajdonos) –
Nem kell belőle sok. Nincs semmi mellék íze. Finomak az ételek, amiket készítek vele. Illetve nyugodt vagyok, hogy ettől biztos nem lesz bajom.