Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett csomagpontokra!
A tortaalap nem csak bio, de alapanyagai ellenőrzött ökológiai és biodinamikus (demeter) mezőgazdaságból (82%) származnak és nem tartalmaznak mást, mint: gluténmentes zabliszt, nyers nádcukor, kukorica keményítő, rizskeményítő, kősó, vanília.
A többi összetevőt az Aldiban vásároltam: kókuszjoghurt, kecskesajt. Azért ezt a kecskesajtot választottam, amit a videóban látsz, mert ez volt az egyetlen adalékmentes natúr kecskesajt. Helyettesítheted vegán mascarpone-val is, de azt kevésbé ajánlom a sok adalékanyag miatt.
1.) A alaphoz a lisztkeveréket összekeverem 70 g vajjal.
2.) A zablisztes keveréket egy sütőpapírral kibélelt formába nyomkodom. Meg lehet sütni, de nem muszáj az alapot. Ha megsütöd ropogósabb lesz.
3.) A krémhez a kókuszjoghurtot és a kecskesajtot elkeverem és hozzáadom a dobozban található keményítő keveréket. Ettől lesz a krém sűrű és vágható hűtés után!
4.) A krémet a zablisztes, ropogós alapon eloszlatom.
5.) A tetejére egy tetszés szerinti gyümölcslével felfőzöm a harmadik zacskóban található zselésítőt. Vigyázz! Kevergesd folyamatosan különben csomós lesz!
6.) Ha besűrűsödött a gyümölcslé a krém tetején eloszlatom.
7.) Hűtőbe teszem és minimum 2 órát hűtöm mielőtt felvágnám.
Ingyenes szállítás 25000 Ft felett csomagpontokra!