Fehércsokis Panna cotta
Tipikus olasz desszert, amely nem túl édes és számtalan verzióban elkészíthető. Akár hisztaminszegényen, tejtermékmentesen is!
Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett csomagpontokra!
Isteni finom vegán, gluténmentes gyümölcsös piskóta 🍰
A tésztát készítheted muffinnak, tortalapnak, piskótatekercsnek. Nincs semmilyen mellékíze és frissen fogyasztva 100%-ig olyan, mint az igazi felvert tojásfehérjével készült piskóta.
Áfonya helyett használhatsz, fagyasztott meggyet, szedret vagy bármilyen friss gyümölcsöt. Ha nem mélyhűtött gyümölccsel készíted a gluténmentes piskótát a sütési idő kevesebb is lehet.
1.) Az szárazanyagokat egy nagy tálban összekeverjük.
2.) A kókuszzsírt és az almapürét hozzáadjuk. A kókuszzsír (vaj) ne legyen nagyon megdermedve, ebben az esetben melegítsd meg, hogy folyékony legyen.
3.) Az egészet összekevered és kivajazott vagy sütőpapírral bélelt tortaformába öntöd. Én 22-cm-es formát használtam a videóban. (Ha kicsi tortaformában sütöd, olyan magas lesz, mint a fenti képen.)
4.) Előmelegített sütőben 175 fokon, 45 perc alatt megsütöd.
5.) Ha elkészült rácson hagyod kihűlni és csak ezután szeleteld fel.
Tipikus olasz desszert, amely nem túl édes és számtalan verzióban elkészíthető. Akár hisztaminszegényen, tejtermékmentesen is!
Tojás nélkül is szaftos, kezdő diétába is beilleszthető gluténmentes piskóta villámgyorsan. Tortalapnak is készítheted.
Ha egy gyorsan elkészíthető, mégis finom desszertre vágysz, ez a gluténmentes almás morzsasüti tökéletes választás! Ropogós tetejével és szaftos almás rétegével garantáltan a kedvenceid közé fog tartozni!
Ingyenes szállítás 25000 Ft felett csomagpontokra!