Kérdésed van? Írj nekünk:

hello@hisztaminmentes.hu

Keresés

Gluténmentes hisztaminszegény gofri

kezdőknek

Egyszerű, gyors, vegán, gluténmentes és a hisztaminszegény alternatívája a sokak által kedvelt goffrinak. Megkenheted lekvárral, reszelhetsz rá fagyasztott gesztenyepürét, de a csokiszósz csak haladóknak ajánljuk! Nélküle is nagyon finom, ha pedig vágynál még valami extrára tegyél rá habbá vert kókusztejszínt. 

A tetejére nálam reszelt gesztenye került. Létezik 100% gesztenyéből készült gesztenyemassza is mindenféle adalékanyagok nélkül. Ezt tudod magad is ízesíteni, kezdő diétázóknak természetesen ez a legjobb verzió.

Elkészítés

Az összetevőket csak alaposan el kell keverni és gofrisütőben kisütni. A lisztkeverékből lehet tojásmentes palacsintát is sütni, csak hígabbra kell készíteni a tésztát.

Nem lesz fűrészporosan száraz és mellékíze sincs. A gyerekek úgy megeszik, mintha a lisztes-tojásos verziót ennék. 🥳

Hisztaminhack

Tanuld meg velünk lépésről-lépésre, hogy miként lehetsz tünetmentes és hogyan alakítsd ki az új életmódodat.

Ezek is érdekelhetnek...

Sajttorta

Sajttorta

Elronthatatlan sajttorta 10 perc alatt. Na jó kell hűteni 2 órát fogyasztás előtt, de elkészíteni tényleg 10 perc. Vegán, tejmentes verzióban is elkészíthető!

Tovább olvasom »

Fehércsokis zabtorta

Ünnepi alkalmakra kiváló, sütés nélküli torta. Előkészítés után fogyasztásig a hűtőben tárolhatod és foglalatoskodhatsz a többi étel előkészítésével. Az már csak hab a tortán, hogy senkinek nem fog feltűnni, hogy ez egy hisztamin diétába beilleszthető édesség!

Tovább olvasom »