Szeretnél végre enni egy finom, szaftos hisztaminszegény süteményt? A sütés tojásfehérje nélkül komplikált lehet. A piskóta ehetetlen felvert fehérje nélkül, ha egyáltalán átsül rendesen. A gluténmentesség pedig még tovább nehezíti a dolgot. Megannyi sikertelen próbálkozás, furcsa mellékízű desszertköltemények – általában ezek jellemzik a tojás-, glutén-, élesztő- és tejmentes süteményeket. De nem nálunk!
Olyan sütési alapanyagok találhatók ebben a kategóriában, amelyekhez nem kell tojást használnod, hogy ízletes piskótát vagy süteményt süss.
A süteménylisztjeink valóban nagyon hasonlítanak az igazi szaftos piskótatésztára.
Ebben a kategóriában találhatsz még lisztkeveréket gofrihoz, almás pitéhez. Mesterséges aromák és színezékek nélküli pudigporokat, borkősavat, amelyet sütőpor helyett tudsz alkalmazni. Természetesen a megszokott organikus minőségben!