Rapunzel pudingpor tonka bio

A tonkabab íze nagyon hasonlít a vaníliára, kissé a fahéjra. Elkészítve csodálatosan krémes pudingot kapunk a tonka bab egyedülálló illatával.

Összetevők: kukoricakeményítő*, tonka bab* földi és tengeri só
*= bio gazdálkodásból származik

Gyártó: Rapunzel

Kiszerelés: 40 g

550 Ft

17 készleten

Rapunzel pudingpor tonka bio

Leírás

Rapunzel pudingpor tonka bio 40 g

Növénytanilag nincs köze a babhoz, a tonkafa termése. A tonkabab íze nagyon hasonlít a vaníliára, kissé a fahéjra. Elkészítve csodálatosan krémes pudingot kapunk a tonka bab egyedülálló illatával.
Ha kevésbé tolerálod a vaníliát érdemes kipróbálni a tonkababot, mert a vaníliára megtévesztésig hasonlító íze van.

Összetevők: kukoricakeményítő*, tonka bab* földi és tengeri só
*= bio gazdálkodásból származik

Elkészítési javaslat: Elkészíthető teljes tejjel és növényi tejitalokkal egyaránt. Egy csomaghoz fél liter tej szükséges. Hat evőkanálnyi tejet vegyünk ki fél literből, és keverjük el a pudingporral. Tegyünk hozzá két evőkanál Rapadura nádcukrot vagy Cristallino nádcukrot. Forraljuk fel a fennmaradó tejet, húzzuk le a tűzhelyről, és adjuk hozzá a pudingpor, a tej és a cukor keverékét. Forraljuk fel még egyszer, majd hagyjuk kihűlni.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia:  1479 kJ / 348 kcal
Zsír:  0 g
amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát:  87 g
amelyből cukrok: 0 g
Rost 0 g
Fehérje:  0 g
Só:  0,090 g

Hűvös, száraz helyen tárolandó.

Származási hely: EU/ EU-n kívüli mezőgazdaság

Gyártó: Rapunzel

Kiszerelés: 40 g

További információk

Tömeg 0,042 kg
Allergén információk

gluténmentes, hisztaminszegény, tejfehérjementes, vegán

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Legújabb receptek

Sült kacsacomb

Kezdő Hozzávalók: – 4 db kacsacomb – só – fehérbors Nyomtatás Elkészítés 1.)  A kacsacombokat megtisztítom a maradék tolltól ha van rajta. 2.) Alaposan bedörzsölöm

Tovább olvasom »

Házi levesfűszer

Nem találsz olyan ételízesítőt, amiben minden összetevő passzolna az egyéni érzékenységeidhez igazítva? Készítsd el saját magadnak!

Tovább olvasom »

Gulyásleves hisztaminszegényen

A gulyáslevest sokszor éri a vád miszerint hisztaminérzékeny nem eheti. Ez teljesen hamis, csak kisebb változtatásokra van szükség, de a végeredmény ugyanolyan ízvilág lesz, mint az eredeti.

Tovább olvasom »

Uborkasaláta

A sima zöldpalackos ecetesszencia a hisztaminos táblázat szerint 0-ás kódú, kezdők is fogyaszthatják. Ha te mégsem bírod a receptben találsz alternatívákat rá!

Tovább olvasom »
0
    0
    Kosaram
    A kosarad üres
      Kupon hozzáadása