Leírás
100% természetes laktózmentes fehérje nagyszerű ízzel
Prémium tejsavó koncentrátum valódi alapanyagokból, mindenféle extra értelmetlenség nélkül. Tele van nagyszerű fehérjével, beleértve a peptidekkel összekapcsolt esszenciális aminosavakat, a BCAA‑kat, amelyek támogatják az izomnövekedést és -fenntartást.
Nagy tisztaságú tejsavó
Alacsony hőmérsékletű ultraszűrési eljárást alkalmazunk a savó szétválasztásához. Ebben az eljárásban a tej apró pórusokkal ellátott membránokon halad át, amelyek a nagyobb fehérjemolekulákat visszatartják, míg a víz és más apró ionok áthaladnak. Az így kapott fehérje kiváló minőségű, koncentrált és nemkívánatos szennyeződésektől mentes.
A kíméletes feldolgozási módszer megőrzi az értékes fehérjefrakciókat. Ezek az immunitást erősítő ß-laktoglobulin és α-laktoglobulin, valamint a szervezetet a bakteriális és vírusfertőzésekkel szemben védő immunglobulin G. Végül, de nem utolsósorban ott van a Lactoferrin, amely javítja a vas felszívódását.
Könnyen emészthető, laktózmentes
Egy különleges gyártási módszernek köszönhetően sikerült eltávolítani a laktózt, de az íz és az oldhatóság így is tökéletes marad. Ennek köszönhetően még a laktózérzékenyek vagy a FODMAP‑diétán élők is élvezhetik a fehérjét. De alkalmas mindazok számára is, akik egyszerűen csak szeretnék könnyíteni emésztésüket.
Maximális használhatóság a test számára
A tejsavófehérje a húshoz hasonló biohasznosíthatósággal rendelkezik, ami az emberi szervezetet a csúcsra juttatja. Kiváló emészthetőséggel rendelkezik, és nagy arányban tartalmaz esszenciális aminosavakat, amelyek természetes részét képezik az elágazó láncú aminosavak BCAA a leucinnal együtt. Ezek az aminosavak fontos építőkövei az izomnövekedés és a regenerálódás serkentésének.
Természetes szín és íz
Szigorúan kerüljük a mesterséges aromákat és színezékeket, amelyek csak az íz manipulálására szolgálnak. Fehérjénk megőrzik a vanília vagy a kakaó autentikus ízét és színét.
Szukralóz helyett természetes édesítőszer sztévia levelekből
A sztévia lehetővé teszi számunkra, hogy nagy értékű, szteviol‑glikozidokattartalmazó édesítőszert állítsunk elő,a mi nem befolyásolja a vércukorszintet, 200‑300‑szor édesebb a cukornál, és biztonságos, természetes eredetű, kalóriamentes édesítőszernek számít.
Miért nem tartalmaz szukralózt a fehérjénk?
A szukralóz, a jelenleg legszélesebb körben használt mesterséges édesítőszer, klór és szacharóz szintetikus vegyülete. A közelmúltban azonban több olyan tanulmány is napvilágot látott, amely az emberi szervezetre gyakorolt lehetséges negatív hatására utal.
Adagolás:
- A Vilgain fehérjéket hozzáadhatod kásákhoz, tésztához sütés során, smoothie‑khoz, palacsintához vagy gofrihoz.
- Elkészítés: keverj 1 adagolókanálnyit (30 g) 200‑250 ml vízhez, keverd jól össze, és fogyaszd a nap bármely szakában, hogy kiegészítsd a napi fehérjebeviteled.
Gyártó: Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.