GAL Q10 lazacolaj

(1 vásárlói értékelés)

Lazacolajat, Q10-koenzimet és természetes tokoferolokat tartalmazó étrendkiegészítő. Tiszta és stabil, teljes spektrumú Ω3-zsírsav forrás.

Összetevők: tisztított lazacolaj, ubidecarenone (növényi fermentációval előállított Q10-koenzim), tokoferolokban gazdag növényi kivonat (szójamentes), citromolaj, természetes antioxidáns: rozmaring-kivonat (kámformentes)

A termék ciromolajat tartalmaz, amely általában nem okoz problémát, mert a citrom héjából kerül kivonásra. Egyéni érzékenység előfordulhat. A halolajak hisztaminérzékenység esetén is fogyaszthatóak, mert a hisztamin zsírban nem oldódik, ezért a halolaj sem számít hisztaminban gazdagnak. 

Kiszerelés: 250 ml

Gyártó: GAL

 

8.690 Ft

3 készleten

GAL Q10 lazacolaj

Leírás

GAL Q10 lazacolaj

A GAL Q10 lazacolaj jól hasznosuló, természetes formában (és nem a gyakori, mesterségesen átalakított etil-észterek formájában) tartalmazza az Ω3-zsírsavak teljes spektrumát, méghozzá koncentráltan, növényi fermentációval előállított Q10-koenzimmel és természetes tokoferolokkal (E-vitamin). Mindent úgy, ahogyan azok teljes értékű táplálékainkban is megtalálhatók. Magas természetes tokoferol- tartalmának és a (kámformentes) rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így biztonsággal alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is. Az íze is kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes citromolajnak, és a minőségi lazacolaj-keveréknek. 3300 mg Omega 3 + 100 mg Q10/evőkanál.

Adagolás: Napi 1 evőkanál (~10 ml) étkezéskor, akár salátára, pirítósra is, illetve ahogyan jólesik.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépjük túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

 

További információk

Tömeg 0,35 kg

GAL Q10 lazacolaj termékről 1 értékelés

  1. Gizella Ladó (megerősített tulajdonos)

    Ízre is szuper,nincs mellékíze

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Legújabb receptek

Sült kacsacomb

Kezdő Hozzávalók: – 4 db kacsacomb – só – fehérbors Nyomtatás Elkészítés 1.)  A kacsacombokat megtisztítom a maradék tolltól ha van rajta. 2.) Alaposan bedörzsölöm

Tovább olvasom »

Házi levesfűszer

Nem találsz olyan ételízesítőt, amiben minden összetevő passzolna az egyéni érzékenységeidhez igazítva? Készítsd el saját magadnak!

Tovább olvasom »

Gulyásleves hisztaminszegényen

A gulyáslevest sokszor éri a vád miszerint hisztaminérzékeny nem eheti. Ez teljesen hamis, csak kisebb változtatásokra van szükség, de a végeredmény ugyanolyan ízvilág lesz, mint az eredeti.

Tovább olvasom »

Uborkasaláta

A sima zöldpalackos ecetesszencia a hisztaminos táblázat szerint 0-ás kódú, kezdők is fogyaszthatják. Ha te mégsem bírod a receptben találsz alternatívákat rá!

Tovább olvasom »
0
    0
    Kosaram
    A kosarad üres
      Kupon hozzáadása