Vilgain laktózmentes fehérje áfonyás 1000g
13 990 Ft
– 75% fehérje, laktózmentes, sztíviával édesített, alacsony hőmérsékleten ultraszűrt, laktózmentes.





Elfogyott
Vilgain laktózmentes fehérje áfonyás 1000g
Prémium tejsavó koncentrátum valódi alapanyagokból, mindenféle extra értelmetlenség nélkül. Tele van nagyszerű fehérjével, beleértve a peptidekkel összekapcsolt esszenciális aminosavakat, a BCAA‑kat, amelyek támogatják az izomnövekedést és -fenntartást.
Nagy tisztaságú tejsavó
Alacsony hőmérsékletű ultraszűrési eljárást alkalmazunk a savó szétválasztásához. Ebben az eljárásban a tej apró pórusokkal ellátott membránokon halad át, amelyek a nagyobb fehérjemolekulákat visszatartják, míg a víz és más apró ionok áthaladnak. Az így kapott fehérje kiváló minőségű, koncentrált és nemkívánatos szennyeződésektől mentes.
A kíméletes feldolgozási módszer megőrzi az értékes fehérjefrakciókat. Ezek az immunitást erősítő ß-laktoglobulin és α-laktoglobulin, valamint a szervezetet a bakteriális és vírusfertőzésekkel szemben védő immunglobulin G. Végül, de nem utolsósorban ott van a Lactoferrin, amely javítja a vas felszívódását.
Könnyen emészthető, laktózmentes
Egy különleges gyártási módszernek köszönhetően sikerült eltávolítani a laktózt, de az íz és az oldhatóság így is tökéletes marad. Ennek köszönhetően még a laktózérzékenyek vagy a FODMAP‑diétán élők is élvezhetik a fehérjét. De alkalmas mindazok számára is, akik egyszerűen csak szeretnék könnyíteni emésztésüket.
Maximális használhatóság a test számára
A tejsavófehérje a húshoz hasonló biohasznosíthatósággal rendelkezik, ami az emberi szervezetet a csúcsra juttatja. Kiváló emészthetőséggel rendelkezik, és nagy arányban tartalmaz esszenciális aminosavakat, amelyek természetes részét képezik az elágazó láncú aminosavak BCAA a leucinnal együtt. Ezek az aminosavak fontos építőkövei az izomnövekedés és a regenerálódás serkentésének.
Természetes szín és íz
Szigorúan kerüljük a mesterséges aromákat és színezékeket, amelyek csak az íz manipulálására szolgálnak. Fehérjénk megőrzik a vanília vagy a kakaó autentikus ízét és színét.
Szukralóz helyett természetes édesítőszer sztévia levelekből
A sztévia lehetővé teszi számunkra, hogy nagy értékű, szteviol‑glikozidokattartalmazó édesítőszert állítsunk elő,a mi nem befolyásolja a vércukorszintet, 200‑300‑szor édesebb a cukornál, és biztonságos, természetes eredetű, kalóriamentes édesítőszernek számít.
Miért nem tartalmaz szukralózt a fehérjénk?
A szukralóz, a jelenleg legszélesebb körben használt mesterséges édesítőszer, klór és szacharóz szintetikus vegyülete. A közelmúltban azonban több olyan tanulmány is napvilágot látott, amely az emberi szervezetre gyakorolt lehetséges negatív hatására utal.
Gyártó: Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Hisztaminmentes besorolás:
Összetevők: Tejsavófehérje-koncentrátum (tej) (laktáz enzim, emulgeálószer: napraforgó lecitin) 95,5%*, fagyasztva szárított áfonya 3%, természetes aroma, édesítőszer: szteviol‑glikozidok.
*A használati utasítás szerint elkészített ital laktóztartalma kevesebb, mint 10 mg/100 ml.
Kalóriatáblázatok:
100 g | 30 g | |
Energiaérték | 1608 kJ / 380 kcal | 483 kJ / 114 kcal |
Zsírok | 6,0 g | 1,8 g |
– ebből telített zsírsavak | 3,6 g | 1,1 g |
Szénhidrátok | 8,0 g | 2,4 g |
– ebből cukrok | 6,8 g | 2,0 g |
Fehérje | 74 g | 22 g |
Só | 0,39 g | 0,12 g |
Adagolás:
- A Vilgain fehérjéket hozzáadhatod kásákhoz, tésztához sütés során, smoothie‑khoz, palacsintához vagy gofrihoz.
- Elkészítés: keverj 1 adagolókanálnyit (30 g) 200‑250 ml vízhez, keverd jól össze, és fogyaszd a nap bármely szakában, hogy kiegészítsd a napi fehérjebeviteled.
Kapcsolódó termékek
Érdekelhetnek még…
Értékelések
There are no reviews yet