Ingyenes szállítás csomagpontokra 25.000 Ft felett!
Piskóta tésztához:
Karobos mázhoz:
Beleforgatáshoz:
1.) A piskótatészta hozzávalóit a 2 tasak lisztkeveréket, 300g alampürét és a 80 ml olajat egy tálban csomómentesre keverjük.
2.) Egy négyzet alakú tepsit (20×30 cm) kizsírozunk, lisztezünk (riszliszt, zabliszt), hogy a piskóta ne ragadjon bele.
3.) Előmelegített sütőben, alsó-felső sütésen, 25-30 perc alatt készre sütjük.
4.) Elkészítjük a karobos masszát: egy kisebb lábosban 40g zsiradékot, 3 evőkanál mézzel és 2 evőkanál karobbal felmelegítünk. Egy kicsit hagyd kihűlni, nehogy megégesd magad vele.
5.) Az elkészült piskótát felszeleteljük és a szeleteket a karobos öntetbe forgatjuk.
6.) Ezután egy másik tálban kókuszreszelékbe forgatjuk.