Kérdésed van? Írj nekünk:

hello@hisztaminmentes.hu

Keresés

N&Z Epsom só 1kg

Összetevők: gyógyszerkönyvi minőségű magnézium-szulfát heptahidrát

Gyártó: Németh és Zentai

Kiszerelés: 1000 gramm

990 Ft

6 készleten

N&Z Epsom só 1kg

Leírás

N&Z Epsom só 1kg (keserűsó)

A N&Z terméke gyógyszerkönyvi minőségű magnézium-szulfát heptahidrátból áll, mely nagy tisztaságú és természetes magnéziumforrás. Ismert keserűsó vagy Epsom-só néven is. Ez a vízben kiválóan oldódó termék sokoldalú felhasználást kínál.

Az Epsom-só a kénsav és magnézium sója, széles körben alkalmazzák élelmiszerekben, különösen az ásványianyag-tartalom növelése és az állagmegőrzés érdekében. Természetes formában megtalálható az ételekben, és gyakran használják konzervzöldségekben, sörökben és táplálék-kiegészítőkben egyaránt.

Az ásványi anyagok kulcsfontosságúak a szervezet megfelelő működéshez. A magnézium-szulfát fogyasztásával növelhetjük az élelmiszerek ásványi anyag tartalmát. Fontos szerepet játszik továbbá az élelmiszerek tárolásában és állagmegőrzésében, hozzájárulva azok frissességének hosszabb ideig történő megőrzéséhez.

Fontos megjegyezni, hogy nincs meghatározott napi maximális beviteli mennyiség a magnézium-szulfát esetében. Azonban érdemes óvatosan kezelni az olyan élelmiszerek fogyasztását, amelyek magas koncentrációban tartalmazzák, mivel hashajtó hatása lehet. Mindig vegyük figyelembe az egyéni táplálkozási szükségleteket.

Érdekesség az Epsom-sóról: régóta népszerű wellness-területen. Segíthet az ellazulásban, regenerálódásban és kikapcsolódásban a stresszes napok után, enyhítheti az izmokban felgyülemlett feszültséget. Nem csupán a relaxáló élményt fokozza, hanem jó hatással lehet a bőrre is. Fürdősókkal és illóolajokkal is kombinálható.

Összetevők: gyógyszerkönyvi minőségű magnézium-szulfát heptahidrát

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású!

Kiszerelés: 1000 gramm

Termékeinket GLS-el vagy MPL-el szállítjuk hozzád.  A kiszállítás ideje 2-6 munkanap. 

  • Házhozszállítás MPL-el: 1590,-
  • Házhozszállítás GLS-el: 1990,-
  • GLS csomagpontra: 1350,-
  • MPL automatába: 1350,-
  • Utánvétkezelés díja: 790,- 

Ingyenes szállítás: 

  • Csomagautomatába, csomagpontra 30.000 Ft felett
  • Házhozszállítás 40.000 Ft felett