Lecker’s Bio borkő sütőpor

(3 vásárlói értékelés)

Foszfátmentes sütőpor – 1 tasak 500 g liszthez elegendő. Hisztaminérzékenység esetén is alkalmazható kenyér és sütemények készítéséhez.

Összetevők: kukoricakeményítő*, savanyító: természetes borkő (24,7% monokáliumtartrat), kelesztő: szódabikarbóna (nátriumhidrogén-karbonát)
*ellenőrzött biogazdálkodásból

Gyártó: Lecker’s

Kiszerelés: 4 x 21g

 

 

590 Ft

5 készleten

Lecker’s Bio borkő sütőpor

Leírás

Lecker’s Bio borkő sütőpor 4x21g

Foszfátmentes sütőpor – sütésnél 500 g liszthez elegendő.

Összetevők:

  • kukoricakeményítő*
  • savanyító: természetes borkő (24,7% monokáliumtartrat)
  • kelesztő: szódabikarbóna (nátriumhidrogén-karbonát)

*ellenőrzött biogazdálkodásból

További információk

Tömeg 0,09 kg

Lecker’s Bio borkő sütőpor termékről 3 értékelés

  1. Gabriella (megerősített tulajdonos)

    Kifli sütéshez használtam, bevált.

  2. Zsuzsanna Nagy (megerősített tulajdonos)

    Könnyű vele dolgozni.

  3. Györgyi (megerősített tulajdonos)

    Kenyérsütéshez kevés, de pogácsához pitéhez kiváló.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Legújabb receptek

Sült kacsacomb

Kezdő Hozzávalók: – 4 db kacsacomb – só – fehérbors Nyomtatás Elkészítés 1.)  A kacsacombokat megtisztítom a maradék tolltól ha van rajta. 2.) Alaposan bedörzsölöm

Tovább olvasom »

Házi levesfűszer

Nem találsz olyan ételízesítőt, amiben minden összetevő passzolna az egyéni érzékenységeidhez igazítva? Készítsd el saját magadnak!

Tovább olvasom »

Gulyásleves hisztaminszegényen

A gulyáslevest sokszor éri a vád miszerint hisztaminérzékeny nem eheti. Ez teljesen hamis, csak kisebb változtatásokra van szükség, de a végeredmény ugyanolyan ízvilág lesz, mint az eredeti.

Tovább olvasom »

Uborkasaláta

A sima zöldpalackos ecetesszencia a hisztaminos táblázat szerint 0-ás kódú, kezdők is fogyaszthatják. Ha te mégsem bírod a receptben találsz alternatívákat rá!

Tovább olvasom »
0
    0
    Kosaram
    A kosarad üres
      Kupon hozzáadása