Leírás
Hisztaminbarát konyha haladóknak – hisztaminintolerancia szakácskönyv
Hisztaminintoleránsként a hisztamindiétát érdemes három szakaszra bontani.
A hisztaminszegény étrend kezdeti szakaszában a hisztamint tartalmazó ételeket szükséges korlátozni, később azonban fontos, hogy bővítsük az ételeink körét, és fogyasszunk magasabb hisztamintartalmú ételeket is.
A Hisztaminbarát konyha haladó részében már a magasabb hisztamintartalmú ételek visszavezetéséhez találsz tippeket és recepteket, amelyek a hisztamindiéta második és harmadik szakaszában lesznek nagy hasznodra. Míg a kezdő receptekben az élelmiszerek eliminációjára törekedtünk, ez a könyv már az étrended kibővítésében nyújt segítséget.
A könyvben 63 darab recept található, amelyek továbbra sem tartalmaznak glutént, tojásfehérjét, élesztőt, szóját és adalékanyagokat tartalmazó termékeket, hozzávalókat. Az ételek cukormentesen és tejmentesen is elkészíthetőek.
Beáta (megerősített tulajdonos) –
Gyönyörű fotók, finom ételek. Rutinos hisztaminosként is nagy segítség, pláne a heti étrendünk összeállításánál a szintén hisztaminos gyerekemmel. Csak a kezébe nyomom, hogy válasszon, melyik nap mit csináljak.
Veronika Dabi (megerősített tulajdonos) –
Nagyon jól használható
Nagy Enikő Szivárvány Gyógyszertár (megerősített tulajdonos) –
Meg nem hasznaltam, mert kezdő vagyok, de nagyon tetszik!
Nóra Albrecht (megerősített tulajdonos) –
Jó receptek vannak benne 🙂 hasznos 🙂
Fenyősi Enikő (megerősített tulajdonos) –
Érthető, könnyű, praktikus receptek!
Névtelen (megerősített tulajdonos) –
Nagyon hasznos szakácskönyvek.
Névtelen (megerősített tulajdonos) –
✅
Névtelen (megerősített tulajdonos) –
Gyors kiszállítás. A könyvek nagyon szuperek, több receptet is kipróbáltam már belőle. 😍
Melinda Csuka (megerősített tulajdonos) –
Igenyes kiadas