Hisztaminbarát konyha haladóknak szakácskönyv
4 990 Ft
Ha megfordult a fejedben, hogy mikor nevezheted magad haladónak, akkor én erre azt mondanám, hogy akkor, amikor a tüneteid lecsökkentek, és tudod, hogy milyen ételeket kell fogyasztanod ahhoz, hogy jól legyél. Idáig egyesek nyolc hét alatt jutnak el, mások egy év alatt.
A Hisztaminbarát konyha haladó részében már előkerülnek olyan hozzávalók, amelyek a SIGHI-listában esetleg 2-es kódot kaptak. Ezeket általában továbbra is kis mennyiségben használjuk a haladó receptekben, ezzel szemben az 1-es hozzávalók már rendszeresen felbukkannak a hozzávalók között, ezek viszont nagyobb mennyiségben is.
Könyv méretei: 176 mm x 250 mm x 10 mm (B5 méret)
Oldalszám: 145. oldal
ISBN szám: 978-615-02-1267-8
Kivitelezés: Puhafedeles
48 készleten
Hisztaminbarát konyha haladóknak szakácskönyv
Hisztaminbarát konyha haladóknak – hisztaminintolerancia szakácskönyv
Hisztaminintoleránsként a hisztamindiétát érdemes három szakaszra bontani.
A hisztaminszegény étrend kezdeti szakaszában a hisztamint tartalmazó ételeket szükséges korlátozni, később azonban fontos, hogy bővítsük az ételeink körét, és fogyasszunk magasabb hisztamintartalmú ételeket is.
A Hisztaminbarát konyha haladó részében már a magasabb hisztamintartalmú ételek visszavezetéséhez találsz tippeket és recepteket, amelyek a hisztamindiéta második és harmadik szakaszában lesznek nagy hasznodra. Míg a kezdő receptekben az élelmiszerek eliminációjára törekedtünk, ez a könyv már az étrended kibővítésében nyújt segítséget.
A könyvben 63 darab recept található, amelyek továbbra sem tartalmaznak glutént, tojásfehérjét, élesztőt, szóját és adalékanyagokat tartalmazó termékeket, hozzávalókat. Az ételek cukormentesen és tejmentesen is elkészíthetőek.
Hisztaminbarát konyha haladóknak szakácskönyv termékről 11 értékelés
Kapcsolódó termékek
Érdekelhetnek még…





*
Könnyen elkészíthetők!
Egyelőre a kezdő szakácskönyvnél tartok, de remélem ez is sokat fog segíteni.
Igenyes kiadas
Gyors kiszállítás. A könyvek nagyon szuperek, több receptet is kipróbáltam már belőle. 😍