Termék részletes leírása
Hisztaminbarát konyha haladóknak – hisztaminintolerancia szakácskönyv
Hisztaminintoleránsként a hisztamindiétát érdemes három szakaszra bontani.
A hisztaminszegény étrend kezdeti szakaszában a hisztamint tartalmazó ételeket szükséges korlátozni, később azonban fontos, hogy bővítsük az ételeink körét, és fogyasszunk magasabb hisztamintartalmú ételeket is.
A Hisztaminbarát konyha haladó részében már a magasabb hisztamintartalmú ételek visszavezetéséhez találsz tippeket és recepteket, amelyek a hisztamindiéta második és harmadik szakaszában lesznek nagy hasznodra. Míg a kezdő receptekben az élelmiszerek eliminációjára törekedtünk, ez a könyv már az étrended kibővítésében nyújt segítséget.
A könyvben 63 darab recept található, amelyek továbbra sem tartalmaznak glutént, tojásfehérjét, élesztőt, szóját és adalékanyagokat tartalmazó termékeket, hozzávalókat. Az ételek cukormentesen és tejmentesen is elkészíthetőek.
✅
Nagyon hasznos szakácskönyvek.
Érthető, könnyű, praktikus receptek!
Jó receptek vannak benne 🙂 hasznos 🙂
Meg nem hasznaltam, mert kezdő vagyok, de nagyon tetszik!