Biomenü camu camu por

BioMenü bio camu camu por

A camu camu az egyik leggazdagabb természetes C-vitamin forrás. Immunerősítő hatású, vitaminokban és ásványokban gazdag.

Összetevők: 100% bio camu camu (myrciaria dubia)

Gyártó: Biomenü

Kiszerelés: 60g

2090 Ft

3 készleten

Kedvencekhez
Kedvencekhez

Leírás

BioMenü bio camu camu por 60g

Az egyik leggazdagabb természetes C-vitamin forrás. Több természetes formában előforduló C-vitamint tartalmaz, mint bármely más ismert növény a világon (100 g gyümölcsben kb. 2 g C-vitamin található).

Felhasználási javaslat:

Egy adag = 3-5 g.

1 adag naponta, folyadékban elkeverve

Camu camu

Ez a gyümölcs több C-vitamint tartalmaz, mint bármely más ismert növény, a narancsnál például legalább 50-szer többet. Azok számára, akik természetes, tiszta formában, magas hasznosulással gondoskodnának a napi vitaminpótlásról, tökéletes választás. A C-vitamin mellett értékes aminosavak, béta-karotin és bioflavonoid is található benne, jelentős antioxidánsként lassítja az öregedési folyamatokat, megelőzheti a szív- és érrendszeri problémákat, óvja és szépíti a bőrt, javítja a látást, gyorsítja a vírusos fertőzések gyógyulását. Övsömör, herpesz és afta esetén is bevethető természetes gyógyító szerként.

Nehéztüzérség a vírusok ellen!

Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai

  • az immunrendszer normális működése
  • a csontok normális működése
  • a véredények normál funkciója
  • a porc normális működése
  • az íny normál funkciója
  • normál energiatermelő anyagcsere
  • normális pszichológiai funkció
  • az idegrendszer normális működése
  • a bőr normális működése
  • a fogak normális működése

A dél-amerikai Amazonas régióból származó camu camu egy bokor, amely vadon végigfut az ártéri síkságon és rendkívül árvíz toleráns. A gyümölcs egy vöröses-bíbor bogyó, magas C-vitamin tartalommal. A camu camu bogyó számos egyéb antioxidánst és esszenciális antioxidánst tartalmaz. A camu camu bogyót az édességek ízesítésére szánt hagyományos étrendben – italokban és konzervekben – is használják, de magas tápanyagtartalma miatt egyre inkább táplálékkiegészítőként alkalmazzák. A legjobb minőség érdekében választott nyers camu camu bio bogyókat tiszta vízben tisztítják, szárítják, majd finomra őrlik.

A bogyókat szüretkor azonnal csónakokra rakják és lefagyasztják, hogy tápanyagait a lehető legteljesebb mértékben megőrizve jusson el a fogyasztókig.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia:  1322 kJ / 316 kcal
Zsír:  2,4 g
 amelyből telített zsírsavak: 0,9 g 
Szénhidrát:  57 g
 amelyből cukrok: 4,2 g
Rost 21,6 g
Fehérje:  5 g
Só:  0 g
C-vitamin: 6520 mg

További információk

Tömeg 0,063 kg
Allergén információk

aromamentes, cukormentes, diómentes, édesítőszermentes, gluténmentes, GMO-mentes, hisztaminszegény, kukoricamentes, laktózmentes, színezékmentes, szójamentes, tartósítószermentes, tejfehérjementes, tojásmentes, vegán

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    Kosaram
    A kosarad üres