Leírás
Biomenü BIO camu camu por 60g
A dél-amerikai Amazonas régióból származó camu camu egy bokor, amely vadon végigfut az ártéri síkságon és rendkívül árvíz toleráns. A gyümölcs egy
vöröses-bíbor bogyó, magas C-vitamin tartalommal. A camu camu bogyó számos egyéb antioxidánst és esszenciális antioxidánst tartalmaz. A camu camu
bogyót az édességek ízesítésére szánt hagyományos étrendben – italokban és konzervekben – is használják, de magas tápanyagtartalma miatt egyre inkább
táplálékkiegészítőként alkalmazzák. A legjobb minőség érdekében választott nyers camu camu bio bogyókat tiszta vízben tisztítják, szárítják, majd finomra
őrlik.
A bogyókat szüretkor azonnal csónakokra rakják és lefagyasztják, hogy tápanyagait megőrizve jusson el a fogyasztókig. Gyümölcse több természetes
formában előforduló C-vitamint tartalmaz, mint bármely más ismert növény a világon (100 g gyümölcsben kb. 2 g C-vitamin található). Gyulladáscsökkentő és
antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, jelentős mennyiségű aminosavat (szerin, valin és leucin), béta-karotint és bioflavonoidokat is tartalmaz. A C-vitaminon
kívül aminosavakat, béta-karotint, rostokat, kalciumot, káliumot, foszfort és vasat is tartalmaz.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem
besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes,· Gluténmentes; Zsírszegény; Telített zs/rban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban
gazdag; Nátriummentes/Sómentes
ADAGOLÁS, JAVASOLT FELHASZNÁLÁS, TÁROLÁS
Egy adag = 3-5 g
1 adag naponta, folyadékban elkeverve
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
ÖSSZETEVŐK
100% bio camu camu (myrciaria dubia)
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: | 1322 kJ / 316 kcal |
Zsír: | 2,4 g |
amelyből telített zsírsavak: | 0,9 g |
Szénhidrát: | 57,4 g |
amelyből cukrok: | 4,2 g |
Rost: | 21,6 g |
Fehérje: | 5,0 g |
Só: | 0 g |
C-vitamin | 6520 mg |
Figyelmeztetések:
Minőségi Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Értékelések
There are no reviews yet