Kala-Namak fekete só

A „hűsítő” fűszer. Igazi gourmet só, enyhén fűszeres, füstös az íze. Vega ételekben tojás helyettesítőként is előszeretettel használják.

Összetevők: kala-namak (kősó) jódozatlan

Gyártó: Bioenergie Wagner

Kiszerelés: 350g

1.890 Ft

5 készleten

Kala-Namak fekete só

Leírás

Kala-Namak fekete só 350g

A Kala-Namak vagy más néven indiai fekete só különlegessége, hogy enyhén tojásos íze van. Ideális vegán fogások elkészítéséhez, vagy olyan ételekhez, amelyekből kénytelenek vagyunk mellőzni a tojást. A Kala-Namak fekete só jól passzol indiai fogásokhoz, sültekhez.

Színezéket, adalékanyagokat nem tartalmaz! 

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Gyártási hely:  Ausztria

 

További információk

Tömeg 0,35 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Legújabb receptek

Sült kacsacomb

Kezdő Hozzávalók: – 4 db kacsacomb – só – fehérbors Nyomtatás Elkészítés 1.)  A kacsacombokat megtisztítom a maradék tolltól ha van rajta. 2.) Alaposan bedörzsölöm

Tovább olvasom »

Házi levesfűszer

Nem találsz olyan ételízesítőt, amiben minden összetevő passzolna az egyéni érzékenységeidhez igazítva? Készítsd el saját magadnak!

Tovább olvasom »

Gulyásleves hisztaminszegényen

A gulyáslevest sokszor éri a vád miszerint hisztaminérzékeny nem eheti. Ez teljesen hamis, csak kisebb változtatásokra van szükség, de a végeredmény ugyanolyan ízvilág lesz, mint az eredeti.

Tovább olvasom »

Uborkasaláta

A sima zöldpalackos ecetesszencia a hisztaminos táblázat szerint 0-ás kódú, kezdők is fogyaszthatják. Ha te mégsem bírod a receptben találsz alternatívákat rá!

Tovább olvasom »
0
    0
    Kosaram
    A kosarad üres
      Kupon hozzáadása