Leírás
GAL Glicin 500 g
A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg a kollagénben. Mellékíz mentes édes íze miatt ételek/italok édesítésére is alkalmas. Hőálló, így süteményekbe és forró italokba is alkalmazható. Édessége kb. a normál kristálycukoréval megegyező.
A glicin a kollagén típusú fehérjékben legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav. Más fehérje forrásokban csak kis mennyiségben fordul elő. A GAL glicin hozzájárul az izmok, ízületek és porcok erősségéhez, fiatalítja a bőrt, javítja az emésztést, szabályozza a vércukorszintet, fokozza a koncentráló képességet, és lassítja az öregedési folyamatokat.
Adagolás: Elalvás előtt 1-2 dl langyos folyadékban (pl vízben) oldjon fel 1 púpos teáskanálnyit és lassan kortyolgassa el vagy víz nélkül szopogassa el. Javasolt étkezések után is egy keveset (1 csapott teáskanálnyit vagy 1 mokkáskanálnyit ) elfogyasztani, ha étkezésünkben nem voltak kollagén típusú fehérjék. Így az étkezés után fogyasztott glicin segíti a táplálkozással elfogyasztott aminosavak arányának kiegyensúlyozását. Kávéba vagy bármilyen folyadékba elkeverhető, süteményekbe is süthető. Kellemes, mellékízmentes édes íze van (azonban ha a port vesszük a szánkba közvetlenül, akkor az már-már kellemetlenül édes).
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépjük túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: | 1638kJ/396 kcal |
Zsír: | 0 g |
amelyből telített zsírsavak: | 0 g |
Szénhidrát: | 0 g |
amelyből cukrok: | 0 g |
Fehérje: | 99 g |
Só: | 0 g |
Ennek a márkának minden termèke tökéletes minőségű.
Szeretem,h édesít és hasznos is a szervezetemnek,az ízét is nagyon szeretem