Menü ötlet 06
Ötletadó Hisztamin diéta mintaétrend A menüterv nem minősül hivatalos ajánlásnak és nem helyettesíti az orvosi, vagy a dietetikussal való konzultációt! Nyomtatás Tippek kezdőknek 1.) Az
A zöldsalátát megveszem a boltban, majd hazaérkezést követően egyből alaposan átmosom, saláta centrifugában kipörgetem belőle a felesleges vizet és egy jól zárható edénybe a hűtőben tárolom. Minimum 5 napot olyan állapotú, mintha friss lenne és csak benyúlok a hűtőbe érte, egyéb teendőm nincs vele.
Általában egy kis extraszűz olívaolajjal meglocsolom, teszek rá egy kis sót és fogyasztom is.
– hirtelen sült marhacsíkok
– friss bogyós gyümölcs (opcionális)
– zöldsaláta
– Ízlés szerint uborka, paprika, fehérhagyma, sárga paradicsom
1.) A marhacsíkokat vagy csirkemellet hirtelen kisütöm sóval, némi borssal.
2.) Összeállítom a salátát.
3.) Meglocsolom jó minőségű olívaolajjal.
4.) Ráhalmozom a húst és kész is!
Ötletadó Hisztamin diéta mintaétrend A menüterv nem minősül hivatalos ajánlásnak és nem helyettesíti az orvosi, vagy a dietetikussal való konzultációt! Nyomtatás Tippek kezdőknek 1.) Az
A nagymamám gyakran készítette nekem ezt az ételt, ez volt az egyik kedvencem tőle. Főtt rizzsel, hajdinával, quinoával is kiváló.
Ínycsiklandó sült csirkeszárnyak, ropogós külsővel és finom, szaftos hússal. Kezdő diétázóknak is kiváló.
A póréhagyma a jól tolerálható hagymafélék közé tartozik hisztaminózis esetén. Ennek ellenére ezt a receptet inkább haladóknak ajánlom!
Ha a csontleves hús nélkül készül, akkor főzheted több ideig is, mert a csontoknak alacsony a hisztamin-tartalma.
Határozottan a karácsony hangulatát idézi számomra ez a leves, ezért legtöbbször a karácsonyi időszakban készítem.
A sima zöldpalackos ecetesszencia a hisztaminos táblázat szerint 0-ás kódú, kezdők is fogyaszthatják. Ha te mégsem bírod a receptben találsz alternatívákat rá!
A zöldsalátát megveszem a boltban, majd hazaérkezést követően egyből alaposan átmosom, saláta centrifugában kipörgetem belőle a felesleges vizet és egy jól zárható edénybe a hűtőben tárolom.
Egészséges és low carb alternatívája az ultrafeldolgozott, acelluláris szénhidrátokat tartalmazó gluténmentes tésztáknak.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.