Zöldsaláta marhacsíkokkal

kezdőknek

A zöldsalátát megveszem a boltban, majd hazaérkezést követően egyből alaposan átmosom, saláta centrifugában kipörgetem belőle a felesleges vizet és egy jól zárható edénybe a hűtőben tárolom. Minimum 5 napot olyan állapotú, mintha friss lenne és csak benyúlok a hűtőbe érte, egyéb teendőm nincs vele.

Általában egy kis extraszűz olívaolajjal meglocsolom, teszek rá egy kis sót és fogyasztom is.

Hozzávalók:

– hirtelen sült marhacsíkok

– friss bogyós gyümölcs (opcionális)

– zöldsaláta

– Ízlés szerint uborka, paprika, fehérhagyma, sárga paradicsom

 

Elkészítés

1.)  A marhacsíkokat vagy csirkemellet hirtelen kisütöm sóval, némi borssal.

2.) Összeállítom a salátát. 

3.) Meglocsolom jó minőségű olívaolajjal. 

4.) Ráhalmozom a húst és kész is!

Hisztaminhack

Tanuld meg velünk lépésről-lépésre, hogy miként lehetsz tünetmentes és hogyan alakítsd ki az új életmódodat.

LEgkedveltebb receptek

Menü ötlet 06

Ötletadó Hisztamin diéta mintaétrend A menüterv nem minősül hivatalos ajánlásnak és nem helyettesíti az orvosi, vagy a dietetikussal való konzultációt! Nyomtatás Tippek kezdőknek 1.) Az

Ugrás a recepthez

Ezek is érdekelhetnek...

Uborkasaláta

A sima zöldpalackos ecetesszencia a hisztaminos táblázat szerint 0-ás kódú, kezdők is fogyaszthatják. Ha te mégsem bírod a receptben találsz alternatívákat rá!

Tovább olvasom »

Zöldsaláta marhacsíkokkal

A zöldsalátát megveszem a boltban, majd hazaérkezést követően egyből alaposan átmosom, saláta centrifugában kipörgetem belőle a felesleges vizet és egy jól zárható edénybe a hűtőben tárolom.

Tovább olvasom »