Sonnentor bio sarga mustarmag

Sonnentor bio sárga mustármag

A magok először édeskések, majd előjön az égető-fűszeres csípősségük. A mustármagot legtöbbször pácokhoz, ecetes zöldségek elrakásához és csípős szószok fűszerezéséhez használják.

Összetevők: Sárga mustármag (Sinapis alba)
*ellenőrzött ökológiai mezőgazdaságból

Gyártó: Sonnentor

Kiszerelés: 120 g

 

1290 Ft

3 készleten

Kedvencekhez
Kedvencekhez

Leírás

Sonnentor bio sárga mustármag 120 g

A görögök rászórják a mustármagot az ételekre. Különlegessége, hogy a mustárolaj csak folyadékkal való érintkezésre szabadul fel. A magok először édeskések, majd előjön az égető-fűszeres csípősségük. A mustármagot legtöbbször pácokhoz, ecetes zöldségek elrakásához és csípős szószok fűszerezéséhez használják.

Összetevők: Sárga mustármag (Sinapis alba)
*ellenőrzött ökológiai mezőgazdaságból

A boltban vásárolható kész mustár hisztaminózis esetén nagyon sok esetben rosszul tolerálható a hozzáadott adalékanyagok miatt. Próbáld ki, hogy házilag készíted olyan fűszerekkel, amelyekről tudod, hogy nem okoz problémát. Én ezt a receptet szoktam használni, a római köményt kihagyva és anélkül is fantasztikus az eredmény. Vigyázat az első hetekben nagyon csípős, majd idővel alábbhagy az “ereje”.

A legfinomabb mustár recept 

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia:  2039 kJ / 487 kcal
Zsír:  28,8 g
amelyből telített zsírsavak: 1,52 g 
Szénhidrát:  28,4 g
amelyből cukrok: 14,2 g
Rost 0,0 g
Fehérje:  24,94 g
Só:  0,01 g

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Gyártó: Sonnentor

Kiszerelés: 120 g

További információk

Tömeg 0,15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    Kosaram
    A kosarad üres