Naturmind zabpehely – gluténmentes

A zabpelyhet gyakran használják még sütemények, kekszek készítéséhez, de beáztatva fasírtba, töltelékekbe is keverhető és panírozásra is alkalmas.

Összetevők: zabpehely (gluténmentes)

Gyártó: Biorganik

Kiszerelés: 500g

990 Ft

4 készleten

Kedvencekhez
Kedvencekhez

Leírás

Naturmind zabpehely gluténmentes 500g

A zabpelyhet gondosan válogatott, egész zabszemekből állítják elő. Nevével ellentétben valójában nem pelyhesítik, hanem gőzöléssel, majd lapítással állítják elő, így a zabpehelyben minden értékes tápanyag benne marad és a többi gabonapehellyel ellentétben nem emeli meg gyorsan a vércukorszintet.

Felhasználás:

Leggyakrabban kásaként fogyasztják és szinte mindenkinek megvan a saját legkedveltebb, leggyorsabb, legegyszerűbb, legkevesebb mosatlannal járó módszere és ízesítése. Egy adag kb. 25-30g zabpehelynek felel meg, amit másfél-kétszeres mennyiségű vízben vagy növényi tejben 5-10 perc alatt folyamatos kevergetés mellett készre főzünk. A másik legegyszerűbb módszer, ha éjszakára beáztatjuk ugyanennyi folyadékban és reggel átmelegítjük. Az ízesítésnek csak a képzeletünk szabhat határt, elkészíthető édesen, sósan, aszalt vagy friss gyümölccsel, kókuszchipsszel, fahéjjal, de natúran is fogyasztható.

A zabpelyhet gyakran használják még sütemények, kekszek készítéséhez, de beáztatva fasírtba, töltelékekbe is keverhető és panírozásra is alkalmas.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia:  1550 kJ / 370 kcal
Zsír:  8,0 g
amelyből telített zsírsavak: 1,6 g 
Szénhidrát:  55,0 g
amelyből cukrok: 1,2 g
Fehérje:  14 g
Só:  0,0 g

 

További információk

Tömeg 0,52 kg
Allergén információk

aromamentes, cukormentes, diómentes, édesítőszermentes, gluténmentes, GMO-mentes, hisztaminszegény, kukoricamentes, laktózmentes, színezékmentes, szójamentes, tartósítószermentes, tejfehérjementes, tojásmentes, vegán

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    0
    Kosaram
    A kosarad üres
      Kupon hozzáadása