Leírás
Biorganik bio mazsola 250g
Bio mazsolaszőlőből készül. Nagy energiatartalmú, apró gyümölcs.
A mazsolát már i.e. 2000 évvel is előszeretettel fogyasztották Egyiptom és Perzsia területén. Számos szőlőfajtából készíthető mazsola, általában már a fürtön megkezdődik a gyümölcs szárítása, majd aszalással gyorsítanak rá a folyamatra. Egy kg mazsolához 4-5 kg lédús szőlő szükséges.
Felhasználás:
A mazsola képes feldobni a legegyszerűbb kelt tésztákat is, karácsonyi vagy más ünnepi fogásokat. A hétköznapokban fogyaszthatjuk müzliben, gyümölcssalátában, kásában, energiaszeletben, kekszben, de akár joghurtba is keverhetjük.
Nem csak édességeket, de salátákat is különlegesebbé tehetünk pár szem mazsolával.
Összetevők: mazsola*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiaérték: | 1252 kJ / 299 kcal |
Zsír: | 0,5 g |
– amelyből telített zsírsavak: | 0,06 g |
Szénhidrát: | 75,5 g |
– amelyből cukor: | 59,2 g |
Fehérje: | 3,1 g |
Só: | 0,03 g |
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország: Üzbegisztán
Gyártó: Biorganik
Kiszerelés: 250 g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.