Köretek

Uborkasaláta

A sima zöldpalackos ecetesszencia a hisztaminos táblázat szerint 0-ás kódú, kezdők is fogyaszthatják. Ha te mégsem bírod a receptben találsz alternatívákat rá!

Tovább olvasom »

Zöldsaláta marhacsíkokkal

A zöldsalátát megveszem a boltban, majd hazaérkezést követően egyből alaposan átmosom, saláta centrifugában kipörgetem belőle a felesleges vizet és egy jól zárható edénybe a hűtőben tárolom.

Tovább olvasom »

Cukkini spagetti

Egészséges és low carb alternatívája az ultrafeldolgozott, acelluláris szénhidrátokat tartalmazó gluténmentes tésztáknak.

Tovább olvasom »

Bajor krumplisaláta

Kezdő – Ez a saláta nem úszik az ecetes lében, mint a magyar klasszikus, hanem akkor jó, ha szépen bevonja az öntet a burgonyát. Tálalhatod sült húsok, halak mellé.

Tovább olvasom »

Rizssaláta

A kihűtött rizsnek ugyanolyan előnyei vannak, mint a hideg krumplisalátának. Rezisztens keményítővé válva táplálja a jótékony bélflórát és az vércukorra nézve sincs olyan erőteljes befolyása, mint a friss rizsnek.

Tovább olvasom »

Spárgasaláta

Spárgasalátát leginkább csak a kora nyári szezonban fogsz tudni készíteni. Használhatsz fehér vagy zöld spárgát is, mindkettővel nagyon finom lesz.

Tovább olvasom »

Tésztasaláta

Régen mikor fiatal voltam eljártunk egy benzinkútra tésztasalátát enni a barátnőimmel, mert annyira isteni finom volt ott. Mikor hisztaminérzékeny lettem le kellett mondanom róla..

Tovább olvasom »

Quinoa saláta

Az egyik legjobb útravaló étel. Előző nap elkészítheted és másnap magaddal viheted. Addigra fantasztikusan összeérnek az ízek, és melegíteni sem kell. Hűtés nélkül is bírni fogja pár órát a táskádban!

Tovább olvasom »